Műveleti felderítőként Te leszel a komplex feladatok végrehajtásának egyik fontos láncszeme, a segítségeddel összegyűjtött nélkülözhetetlen információk hozzájárulhatnak majd például a bűnözők elfogásához / a szervezett bűnözés elleni fellépéshez. Talán ennyi alapján is világos, hogy nem csak kötelező elemként írjuk, hogy ez a munka hivatás változatos!

Konkrétumokat is mondunk: bruttó 660.000 forint kezdő fizetésed lesz, 200.000 forint cafetériával.

Igen, valóban nem könnyű hozzánk bekerülni, de ez garancia Neked, hogy a legjobbak közé fogsz tartozni, akikkel egy csapatként fogod végezni a feladatodat. Biztos munkahelyed lesz, garantált előrelépési lehetőséggel, ráadásul van átjárási lehetőség a különböző szakterületek között.

Miért téged várunk? Biztosak vagyunk abban, hogy van legalább érettségid, büntetlen előéletű vagy, az egészségügyi és pszichológiai alkalmassági vizsgálatokat is teljesíted majd, és megfelelsz a nemzetbiztonsági követelményeknek is. Előny lesz a felvételinél, ha van jogsid, a sportos életmód, a nyelvtudás, ráadásul érdeklődsz a technológia iránt is.

Ha magadra ismertél, az ide kattintva elérhető regisztrációs lap kitöltésével jelentkezz hozzánk, továbbá küldd el magyar nyelvű önéletrajzodat is a hr@nbsz.gov.hu címre – a tárgyhoz írd „MFI”!

Csatlakozzon Hozzánk!


Változatos foglalkoztatási formák, kiszámítható és versenyképes jövedelem, izgalmas feladatok, fiatalos csapat

Jelentkezés


Jelentkezni, elektronikus formában az online jelentkezés link kitöltésével és ezzel egyidejűleg egy fényképes, magyar nyelvű amerikai típusú, vagy Europass önéletrajz hr@nbsz.gov.hu email címre való megküldésével lehetséges.
Az adatkezelésre vonatkozó további, részletes tájékoztatást a webhelyünkön elérhető Adatkezelési információk oldalon kaphat.
Az elektronikus úton beérkezett, regisztrált pályázatokat alapesetben 12 hónapig tároljuk, ezt követően a törvényi szabályozók által előírtaknak megfelelően megsemmisítésre kerülnek.